Позив за учешће на видео конференцији у оквиру јавне расправе о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине

Позив за учешће на видео конференцији у оквиру јавне расправе о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине

Министарство заштите животне средине позива представнике државних органа и организација, привредне субјекте, пословна удружења, стручну јавност, међународне организације, организацијe цивилног друштва и друга заинтересована лица, да учествују на видео конференцији која се спроводи у оквиру Јавне расправе о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине.

 

Видео конференција о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине одржаће се 16. децембра 2021. године од 11:00 - 13:00 часова путем Webex платформе.  

Видео конференцији се може приступити путем линка:

Meeting link:

https://ekologija.webex.com/ekologija/j.php?MTID=m80482c53cbea9d9b0ebe2… 

Meeting number:

2377 967 9246

Password:

ZTpNFYFt792

 

Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине спроводи се у периоду од 2. децембра 2021. године до 21. децембра 2021. године. 

Јавни позив за учешће у јавној расправи о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о заштити животне средине објављен је на сајту Министартва заштите животне средине  и можете га преузети са следећег линка.