Вести

Vujović Topola 1

Вујовић у Тополи: Градићемо 23км недостајуће канализационе мреже

Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић обишла је данас у Тополи локацију у несељу Љубесело, где је грађанима представљен пројекат изградње недостајуће канализационе мреже и где ће ускоро почети и радови на терену.

29.11.2023.
Вујовић Рума свечаност 1

Министарки Ирени Вујовић кључ града и признање „Почасни грађанин општине Рума“

Министарки заштите животне средине Ирени Вујовић данас су, на свечаности поводом обележавања Дана општине, уручени кључ града и признање „Почасни грађанин општине Рума“ за подршку и помоћ у заштити животне средине на територији ове општини.

24.11.2023.
Klimatske Sandra 1

Одржан трећи Дијалог о климатским променама

Трећи Дијалог о климатским променама под називом „Партнерство за отпорност на климатске промене“, одржан је данас у Београду.

24.11.2023.
Subotica 1

Одржан семинар за управљаче заштићених подручја y Суботици

У Суботици је одржан дванаести семинар за управљаче заштићених подручја, којем је присуствовала државна секретарка Министарства заштите животне средине Сара Павков.

19.11.2023.
1

Компаније представиле резултате својих пројеката у оквиру иницијативе „Прихвати циркуларни изазов“

Конференција „Прихвати циркуларни изазов“, намењен друштвено одговорним компанијама које у свом пословању примењују принципе циркуларне економије и одрживог развоја, чиме доприносе очувању животне средине, одржана је у просторијама Етнографског музеја у Београду, у организацији Министарства заштите животне средине и УНДП-а.

16.11.2023.
Vujović Valjevo 1

Вујовић и Вучевић обишли реконструисану котларницу у касарни, која ће допринети смањењу аерозагађења у Ваљеву

Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић обишла је данас заједно са потпредседником Владе и министром одбране Милошем Вучевићем реконструисану котларницу у касарни „Војвода Живојин Мишић“ у Ваљеву, која је прешла на систем даљинског грејања, чиме се значајно утиче на смањење аерозагађења у овом граду.

15.11.2023.
Izgled virtuelne platforme 1

Сајам студентске стручне праксе, прилика за професионални каријеру

Студенти пет државних универзитета могу учествовати на трећем виртуелном Сајму студентске стручне праксе у јавној управи 2023/2024. године, који ће бити одржан у онлајн форми 15. новембра, са почетком у 10 часова.

14.11.2023.
Вујовић СД 1

Вујовић: Решавамо проблем управљања отпадом у Смедереву

Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић обишла је данас у Смедереву радове на изградњи трансфер станице за претовар отпада, највећем еколошком пројекту у Подунавском округу.

13.11.2023.
Вујовић Лозовик 1

Вујовић обишла очишћену дивљу депонију у Лозовику и заједно са грађанима засејала траву

Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић обишла је данас у Лозовику у општини Велика Плана очишћену локацију некадашње дивље депоније, где је заједно са грађанима и радницима јавно-комуналног предузећа засејала траву.

 

13.11.2023.
Vujović GM 1

Вујовић у Горњем Милановцу: При крају радови на изградњи недостајуће канализационе мреже, важном пројекту за грађане

Министарка заштите животне средине Ирена Вујовић обишла је данас радове на изградњи недостајуће канализационе мреже у Горњем Милановцу који се приводе крају, а након којих ће бити унапређен квалитет живота грађана ове општине.

08.11.2023.