Министарки Вујовић у Новом Пазару уручено признање „Повеља града“

Vujovic-Bisevac povelja

Министарки Вујовић у Новом Пазару уручено признање „Повеља града“

Министарки заштите животне средине Ирени Вујовић данас је у Новом Пазару уручена „Повеља града“ за изузетан допринос развоју ове локалне самоуправе.

Признање је министарки Вујовић уручио градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац, на свечаној академији поводом обележавања Дана града.Irena Povelja

- Велика је част добити признање у граду добрих домаћина чије су највеће богатство људи који живе и стварају заједно, поштујући једни друге. Иако ово није прво признање које ми је од стране градова и општина додељено у последњих годину дана, за мене има посебну вредност. С овом "Повељом" постајем део овог града, а то је велика привилегија и част, која обавезује да у будућности, заједно са вама, још посвећеније радим за добробит свих грађана – рекла је Вујовић.

Irena Povelja 2Министарка је истакла да је поносна на сваки пројекат који је у Новом Пазару започет, али и успешно спроведен у претходној години, и што се добра сарадња наставља улагањем у инвестиције које мењају живот на боље сваком човеку. 

- Србија се претходних година убрзано градила и наставиће са развојем. Данас имамо боље школе, болнице, путеве и инфраструктуру. Знамо да још пуно тога треба да се уради и да се успех не може наставити сам, без подршке људи и заједничког рада свих нас. Имамо резултате, али и јасан план шта је још потребно да урадимо у будућности. Следећи визију председника Србије Александра Вучића наш задатак је да, чувајући мир и стабилност, наставимо једнако да развијамо сваки део наше земље. У овај крај је много уложено, а тек предстоје капитална улагања која ће допринети даљем развоју и бољем животном стандарду. Брините једни о другима и негујте најбоље односе, јер Србија ће ићи напред само ако смо сложни и ако радимо заједно. Хвала вам на указаном поверењу и признању које сте ми данас уручили. Трудићу се да га оправдам радом и делима, а сигурна сам да ћемо у наредном периоду у овај град донети још пуно добрих пројеката који ће омогућити квалитетнији живот свим грађанима – поручила је Вујовић.

Vujovic tanaskovic povelja