Zvanicna prezentacija MPZZS - Zastita zivotne sredine

23. novembra 2020.

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović posetila je danas Rumu i zajedno sa rukovodstvom te opštine obišla nove gasne kotlarnice u naseljima Tivol i Solidarnost, koje su sa početkom grejne sezone puštene u rad.

Ministarka je pohvalila napore koje rukovodstvo Rume ulaže kako bi se građanima osigurao bolji kvalitet života i zdravija životna sredina. (više…)

17. novembra 2020.

Ministarka zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Irena Vujović razgovarala je danas sa ambasadorom Republike Turske u Srbiji Tanžu Bilgičem o saradnji i projektima u oblasti zaštite životne sredine.

Ambasador Bilgič je na početku sastanka uručio ministarki Vujović pismo – čestitku turskog ministra za životnu sredinu i urbanizam povodom stupanja na dužnost ministarke zaštite životne sredine i tom prilikom istakao da je resor koji je preuzela, pored resora zdravlja – imajući u vidu pandemiju kovida, jedan od najvažnijih. (više…)

16. novembra 2020.

Ministarka zaštite životne sredine u Vladi Republike Srbije Irena Vujović razgovarala je danas sa pokrajinskim sekretarom za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimirom Galićem o aktuelnim problema iz oblasti zaštite životne sredine na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine. (više…)

29. oktobra 2020.

Odlazeći ministar zaštite životne sredine Goran Trivan obavio je primopredaju dužnosti sa novom resornom ministarkom Irenom Vujović.

Goran Trivan je ministarki Vujović predao izveštaje o završenim, započetim i planiranim projektima, kao i o postavljenim ciljevima i budućim obavezama. (više…)

KORISNI LINKOVI
Agencija za zaštitu životne sredine Republički hidrometeorološki zavod Agencija za zaštitu od jonizujućih zračenja i nuklearnu sigurnost Srbije Zavod za zaštitu prirode Srbije