Vеsti

Vujović Topola 1

Vujović u Topoli: Gradićemo 23km nedostajuće kanalizacione mreže

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović obišla je danas u Topoli lokaciju u neselju Ljubeselo, gde je građanima predstavljen projekat izgradnje nedostajuće kanalizacione mreže i gde će uskoro početi i radovi na terenu.

29.11.2023.
Вујовић Рума свечаност 1

Ministarki Ireni Vujović ključ grada i priznanje „Počasni građanin opštine Ruma“

Ministarki zaštite životne sredine Ireni Vujović danas su, na svečanosti povodom obeležavanja Dana opštine, uručeni ključ grada i priznanje „Počasni građanin opštine Ruma“ za podršku i pomoć u zaštiti životne sredine na teritoriji ove opštini.

24.11.2023.
Klimatske Sandra 1

Održan treći Dijalog o klimatskim promenama

Treći Dijalog o klimatskim promenama pod nazivom „Partnerstvo za otpornost na klimatske promene“, održan je danas u Beogradu.

24.11.2023.
Subotica 1

Održan seminar za upravljače zaštićenih područja y Subotici

U Subotici je održan dvanaesti seminar za upravljače zaštićenih područja, kojem je prisustvovala državna sekretarka Ministarstva zaštite životne sredine Sara Pavkov.

19.11.2023.
1

Kompanije predstavile rezultate svojih projekata u okviru inicijative „Prihvati cirkularni izazov“

Konferencija „Prihvati cirkularni izazov“, namenjen društveno odgovornim kompanijama koje u svom poslovanju primenjuju principe cirkularne ekonomije i održivog razvoja, čime doprinose očuvanju životne sredine, održana je u prostorijama Etnografskog muzeja u Beogradu, u organizaciji Ministarstva zaštite životne sredine i UNDP-a.

16.11.2023.
Vujović Valjevo 1

Vujović i Vučević obišli rekonstruisanu kotlarnicu u kasarni, koja će doprineti smanjenju aerozagađenja u Valjevu

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović obišla je danas zajedno sa potpredsednikom Vlade i ministrom odbrane Milošem Vučevićem rekonstruisanu kotlarnicu u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu, koja je prešla na sistem daljinskog grejanja, čime se značajno utiče na smanjenje aerozagađenja u ovom gradu.

15.11.2023.
Izgled virtuelne platforme 1

Sajam studentske stručne prakse, prilika za profesionalni karijeru

Studenti pet državnih univerziteta mogu učestvovati na trećem virtuelnom Sajmu studentske stručne prakse u javnoj upravi 2023/2024. godine, koji će biti održan u onlajn formi 15. novembra, sa početkom u 10 časova.

14.11.2023.
Вујовић СД 1

Vujović: Rešavamo problem upravljanja otpadom u Smederevu

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović obišla je danas u Smederevu radove na izgradnji transfer stanice za pretovar otpada, najvećem ekološkom projektu u Podunavskom okrugu.

13.11.2023.
Вујовић Лозовик 1

Vujović obišla očišćenu divlju deponiju u Lozoviku i zajedno sa građanima zasejala travu

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović obišla je danas u Lozoviku u opštini Velika Plana očišćenu lokaciju nekadašnje divlje deponije, gde je zajedno sa građanima i radnicima javno-komunalnog preduzeća zasejala travu.

 

13.11.2023.
Vujović GM 1

Vujović u Gornjem Milanovcu: Pri kraju radovi na izgradnji nedostajuće kanalizacione mreže, važnom projektu za građane

Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović obišla je danas radove na izgradnji nedostajuće kanalizacione mreže u Gornjem Milanovcu koji se privode kraju, a nakon kojih će biti unapređen kvalitet života građana ove opštine.

08.11.2023.