Министар заштите животне средине Горан Триван, потписаће уговоре са представницима седам локалних самоуправа којима се додељују средства Зеленог фонда Републике Србије за пошумљавање у 2019. години, у уторак, 3. септембра 2019. године, у 12 часова, у Палати „Србија“, источни улаз, Булевар Михајла Пупина 2, Нови Београд.

Средства Зеленог фонда Републике Србије за пошумљавање за набавку садница и извођење радова за пошумљавање земљишта аутохтоним врстама дрвећа и жбуња, на земљишту које је у надлежности јединице локалне самоуправе додељују се у укупном износу од 13.025.043,92 динара градовима Пирот, Лесковац, Ужице, Краљево и општинама Алибунар, Сента и Србобран. По расписаном Јавном конкурсу за доделу средстава Зеленог фонда Републике Србије за пошумљавање у 2019. години који је објавило Министарство заштите животне средине првог јула 2019. године пристигло је 19 пријава.

Молимо да ваше акредитације пошаљете најкасније до сутра, 03. септембра 2019. године до 10 часова на : press[at]nullekologija.gov.rs