Zvanicna prezentacija MPZZS - Zastita zivotne sredine

Саопштења

18. октобар 2017.

Министар Триван са делегацијом из Мериленда састао се са министром рударства и енергетике Александром Антићем

Министар заштите животне средине, г-дин Горан Триван и делегација савезне државе Мериленд из САД, састали су се са министром рударства и енергетике, г-дином Александром Антићем. На састанку су разматрани конкретни пројекти и дефинисано је неколико кључних тема.
18. октобар 2017.

Министри Горан Триван и Бранко Ружић са делегацијом из Мериленда обишли су град Нови Сад

Министар заштите животне средине Горан Триван и министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић са делегацијом савезне државе Мериленд из САД разговарали су у Новом Саду са председником Владе Аутономне покрајине Војводине  Игорoм Мировићем и градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем. Саговорници су истакли могућности за успостављање сарадње у сектору заштите животне средине, те су представљени инвестициони потенцијали и пројекти у тој области.
17. октобар 2017.

Министар Триван и Ружић са делегацијом из Мериленда састали су се са првим потпредседником Владе и министром спољних послова Ивицом Дачићем

Министар заштите животне средине Горан Триван и министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић са делегацијом савезне државе Мериленд из САД, састали су се са првим потпредседником Владе и министром спољних послова Републике Србије Ивицом Дачићем.
17. октобар 2017.

Министар Триван са делегацијом из Мериленда присуствовао је презентацији пројекта „Београд на води“

Министар заштите животне средине Горан Триван са делегацијом из Мериленда присуствовао је презентацији пројекта “Београд на води”. Пројекат су представили председник Скупштине града Београда Никола Никодијевић и главни урбаниста Милутин Фолић. Догађају је  присуствовао и министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић.
17. октобар 2017.

Министар Триван са делегацијом из Мериленда састао се са председницом Владе Аном Брнабић

Министар заштите животне средине Горан Триван и министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић са делегацијом савезне државе Мериленд из САД, састали су се са председницом Владе Репубике Србије, Аном Брнабић.
17. октобар 2017.

Министар Горан Триван присуствовао је на конференцији „Trade Winds“ у Привредној комори Србије

Горан Триван, министар заштите животне средине Србије је на конференцији „Trade Winds“ у Привредној комори Србије, којој је присуствовала и привредно-политичка делегација савезне државе Мериленд из САД, истакао да је улагање у овај сектор веома значајно, а да очекиване и неопходне инвестиције износе 14 милијарди долара.